Kattebel

Kroningsboom in Beinum

Maandag 15 April 2013 at 2:13 pm

Volgens traditie wordt in een groot aantal plaatsen in ons land de komende weken een boom geplant als herinnering aan de troonwisseling. Ook in Doesburg komt zo’n kroningsboom, een koningslinde. De boom komt te staan op een markante en historische plek tussen het oude en nieuwe deel van Doesburg, aan de Didamseweg nabij het Broekhuizerwater. Burgemeester Luesink, Carla Bekken (voorzitter van Doesburg en Oranje) en een inwoner van de wijk Beinum planten de boom op vrijdag 19 april, om 16:30 uur. Hierbij vindt ook de “aftrap” plaats van de activiteiten ter gelegenheid van Koninginnedag. Iedereen is daarbij bijzonder welkom.

Lees verder

Wijkbijeenkomst 10 april

Zondag 31 Maart 2013 at 08:14 am

Op 10 april aanstaande organiseert de wijkraad de jaarlijkse wijkbijeenkomst. De wijkbijeenkomst is bedoeld om weer bij te praten over de activiteiten van de wijkraad maar vooral ook om te horen wat er bij ons speelt in de wijk.

Uiteraard blikken we kort terug op het afgelopen jaar. We hebben Wim Roelofs van de gemeente Doesburg gevraagd of hij ons wil bijpraten over het groen in de wijk. We willen graag aan de hand van enkele stellingen discussieren over zaken die in de wijk spelen. En heeft iemand nog een leuk idee voor de kale plek waar ooit de pin automaat stond?

De wijkbijeenkomst wordt ook dit jaar gehouden in het schoolgebouw van de OBS de Wetelaar aan de Zanderskamp 95 (zij ingang, aan de kant van de Veste). Om acht uur staat de koffie klaar.

Kortom:
Datum: Woensdag 10 april 2013
Plaats: OBS de Wetelaar
Aanvang: 20:00h

Tot dan!

Rondje Doesburg

Zondag 10 Maart 2013 at 2:08 pm

Onze snelle reporter van Doesburg TV, Maarten Lindner, had het zaterdag 9 maart maar druk. 

Vele activiteiten vonden plaats waaronder het opschonen en cursus boomsnoeien in de Beinum. Bekijk hier de video:

(met rustig intro voor Alice Koning, dankjewel maarten :-) )

Verslag opschoondag

Zondag 10 Maart 2013 at 1:10 pm

Afgelopen zaterdag was het nationale opschoondag. Zoals ieder jaar had ook wijkraad Beinum de bewoners opgeroepen mee te doen.

Het weer voorspelde weinig goeds. Werden dinsdag nog de warmte records in nederland gebroken, voor de zaterdag was de voorspelling regen en (natte) sneeuw. Met goede moed stond om kwart voor tien de koffie klaar, en gingen de deuren van basisschool de Wetelaar open!

Lees verder
 

Over

Dit is de weblog van de wijkraad van de Doesburgse wijk Beinum. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij info@wijkraadbeinum.nl. Luchtfoto in de header komt van google maps. De website is gemaakt met Pivot.

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Laatste reacties

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Tonnie Jansen (Omvorming openbaa…): worden we tijdens de werkzaamheden ook op de hoogte gesteld en gehouden?
jelle (Deka Goede Doelen…): Beste D K, Weet ik niet precies, wijkraad doet mee voor iets in de openbare ruimte rondom de deka. De…
D K (Deka Goede Doelen…): Wat zijn de goede doelen?
cindy (Verslag wijkbijee…): wat is er van het punt “mooi en toegankelijk maken van de boomgaard” gedaan. er is nu een hoog stuk g…
Markus (Nationale opschoo…): woont ze gewoon thuis? zo leuk, als ze 40 zijn zitetn ze nog graag bij je op schoot! muzikaal zek…
Den (Beinum weer stukj…): In de supermarkt of all paelcs word ik aangesproken door een oudere dame (waar ik respect voor moet h…

Links

Zoek!

Dinges

XML: RSS Feed
XML: Atom Feed