Kattebel

Licht en bomen

Zondag 01 December 2013 at 11:16 am

Afgelopen zaterdag zijn er diverse (fruit) bomen geplant in de boomgaard. De boomgaard van de gemeente wordt sinds februari dit jaar door een enthousiaste groep vrijwilligers. DoesburgTV maakte een reportage.

Lees verder

Bomen planten, bollen poten

Zaterdag 23 November 2013 at 09:23 am

In de boomgaard in Beinum worden op zaterdag 30 november 11 nieuwe fruitbomen geplant en een aantal bessenstruiken. Alle wijkbewoners, belangstellenden en de ‘Vrienden van de Boomgaard’ zijn vanaf 13.00 uur van harte welkom om hierbij te komen helpen. De wijkraad zorgt voor warme chocomel en koffie.

Lees verder

23 november is de dag .....

Zondag 03 November 2013 at 11:30 am

Het loopt natuurlijk niet zo fijn als "11 november is de dag...", maar 23 november is de dag dat je fietslampje weer branden mag!

Bijna traditioneel organiseert de wijkraad Beinum samen met Xycleservice uit Doesburg weer de fietslichtjes actie. Op 23 november van 10 tot 12 staat de bus van Xycleservice op de parkeerplaats bij de Deka aan de Beumerskamp. De vakman van Xycleservice zal zoveel mogelijk fietsen controleren op een deugdelijke verlichting en waar nodig en mogelijk repareren. En dit alles hoogstens in ruil voor je email adres voor de mailing list van de wijkraad!

Uit eerdere peilingen is gebleken dat veiligheid in de wijk een belangrijk speerpunt voor de wijkbewoners vormt. Veiligheid in het verkeer is daar een belangrijk onderdeel van waar we zelf veel aan kunnen doen, bijvoorbeeld door een goede fietsverlichting.

Tijdens de actie zal de wijkraad voor koffie en thee zorgen. Het is dan ook de uitgelezen mogelijkheid om leuke ideeën, goede (buurt) initiatieven of andere opmerkingen kenbaar te maken.

Graag tot ziens op de 23e!

Wie verdedigt de eer van Beinum?

Vrijdag 04 Oktober 2013 at 5:41 pm

Het Beweegteam Doesburg (BTD) van Breedtesport Doesburg organiseert in samenwerking met Sportclub Doesburg vier wijktoernooien voetbal in de gemeente Doesburg. De toernooien worden in drie verschillende wijken gehouden en zijn op 11, 18 en 25 oktober. De finale wordt gehouden in sporthal Beumerskamp op 1 november.

voetbal
BTD organiseert de wijktoernooien om sporten te stimuleren bij de doelgroep. Er is gekozen voor voetbal aangezien dit één van de meest sprekende sporten onder de jeugd is. De toernooien vinden plaats in drie verschillende wijken en kinderen van 10 tot 18 jaar kunnen meedoen.

Lees verder
 

Over

Dit is de weblog van de wijkraad van de Doesburgse wijk Beinum. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij info@wijkraadbeinum.nl. Luchtfoto in de header komt van google maps. De website is gemaakt met Pivot.

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Laatste reacties

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Tonnie Jansen (Omvorming openbaa…): worden we tijdens de werkzaamheden ook op de hoogte gesteld en gehouden?
jelle (Deka Goede Doelen…): Beste D K, Weet ik niet precies, wijkraad doet mee voor iets in de openbare ruimte rondom de deka. De…
D K (Deka Goede Doelen…): Wat zijn de goede doelen?
cindy (Verslag wijkbijee…): wat is er van het punt “mooi en toegankelijk maken van de boomgaard” gedaan. er is nu een hoog stuk g…
Markus (Nationale opschoo…): woont ze gewoon thuis? zo leuk, als ze 40 zijn zitetn ze nog graag bij je op schoot! muzikaal zek…
Den (Beinum weer stukj…): In de supermarkt of all paelcs word ik aangesproken door een oudere dame (waar ik respect voor moet h…

Links

Zoek!

Dinges

XML: RSS Feed
XML: Atom Feed