Kattebel

» Boomgaard Beinum zoekt donateurs

Dit is een bericht van de vrijwilligers van Boomgaard Beinum  

Lees verder   Drie reacties |

Wijkraad Beinum zoekt nieuwe voorzitter

Vrijdag 05 Augustus 2016 at 10:21 am

Woon je in de Beinum en vind je het leuk om je actief in te zetten voor de wijk?

Dat kan; wijkraad Beinum is op zoek naar een nieuwe voorzitter, die zo spoedig mogelijk kan aantreden.

Wat doet de wijkraad?

De wijkraad adviseert de gemeente gevraagd en ongevraagd over allerlei onderwerpen vanuit het perspectief van de wijk en bewoners. Onze wijkraad bestaat uit ongeveer 10 actieve bewoners, die zich inspannen om de veiligheid, leefbaarheid, ruimte en samenhang in de wijk te verbeteren. Samen met andere actieve bewoners organiseer je en geef je richting aan de activiteiten van de Wijkraad.

Meer informatie en vragen

Heb je interesse om voorzitter van de wijkraad te worden, kijk dan hier voor de gedetailleerde profielschets van voorzitter of mail ons op info@wijkraadbeinum.nl . Voor specifieke vragen kan je ook contact opnemen met de secretaris van de wijkraad: Mark Mol (markiemol@gmail.com).

 

Over

Dit is de weblog van de wijkraad van de Doesburgse wijk Beinum. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij info@wijkraadbeinum.nl. Luchtfoto in de header komt van google maps. De website is gemaakt met Pivot.

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Laatste reacties

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Textile has a deprecated constructor in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 206 Tonnie Jansen (Omvorming openbaa…):
jelle (Deka Goede Doelen…):
D K (Deka Goede Doelen…):
cindy (Verslag wijkbijee…):
Markus (Nationale opschoo…):
Den (Beinum weer stukj…):

Links

Zoek!

Dinges

XML: RSS Feed
XML: Atom Feed