Kattebel

» Boomgaard Beinum zoekt donateurs

Dit is een bericht van de vrijwilligers van Boomgaard Beinum  

Lees verder   Drie reacties |

« Boomgaard Beinum zoek… | Home | Wijkraad Beinum organ… »

Wijkfeest op zaterdag 24 september!

Maandag 19 September 2016 at 8:32 pm.

Zaterdag 24 september is het weer zover: dan organiseert Wijkraad Beinum – in samenwerking met welzijnsorganisatie Caleidoz – het jaarlijkse wijkfeest. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn er tal van activiteiten op het plein voor de Deka-supermarkt.

Zo hebben we voor de kinderen allerlei spelletjes zoals hoepelen, sjoelen, steltlopen en koekhappen. Daarmee kunnen ze een gratis ijsje verdienen van cafetaria Reinders. Ook staat er een groot springkussen, worden er poffertjes gebakken, is er live orgelmuziek en zorgt de Deka-markt voor gratis popcorn. Vast onderdeel van het wijkfeest is inmiddels ook de weggeefhoek. Wijkbewoners kunnen hier planten, boeken of klein huisraad aanbieden of juist komen uitzoeken. Kom dus op zaterdag de 24ste september zeker langs om mee te doen met een van de activiteiten, of om gewoon gezellig een gratis kop koffie of beker limonade te drinken met mede-wijkbewoners. De Wijkraad Beinum heet u – samen met medeorganisator Caleidoz en sponsoren Deka-markt, cafetaria Reinders en Oranjefonds – in ieder geval van harte welkom. Meer informatie over het werk van de wijkraad vindt u op: www.wijkraadbeinum.nl

Deel dit artikel These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Twitter

Geen reacties  
Emoticons
Om te voorkomen dat er automatische berichten geplaatst worden (spam) is een simpele vraag vaak voldoende.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.Persoonlijke info onthouden?:
Kattebel:
Verberg e-mail:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.
 

Over

Dit is de weblog van de wijkraad van de Doesburgse wijk Beinum. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij info@wijkraadbeinum.nl. Luchtfoto in de header komt van google maps. De website is gemaakt met Pivot.

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Laatste reacties

Tonnie Jansen (Omvorming openbaa…):
jelle (Deka Goede Doelen…):
D K (Deka Goede Doelen…):
cindy (Verslag wijkbijee…):
Markus (Nationale opschoo…):
Den (Beinum weer stukj…):

Links

Zoek!

Dinges

XML: RSS Feed
XML: Atom Feed