Kattebel

Verslag wijkbijeenkomst

Zondag 29 April 2012 at 09:09 am

Afgelopen woensdag vond de wijkbijeenkomst ten behoeve van de wijkagenda plaats.

Vorig jaar is de eerste wijkagenda opgesteld. De wijkagenda is hét instrument om de prioriteiten binnen de wijk voor de langere termijn vast te stellen. Aan de hand van deze wijkagenda zullen wijkraad, gemeente en de diverse maatschappelijke organisaties zich inzetten voor de realisatie ervan. Zeker nu er op allerlei zaken bezuinigd wordt is het nog belangrijker om daar te investeren waar het meeste behoefte aan is.

In een bijeenkomst met de wijkbewoners op 12 januari 2011 is de wijkraad Beinum, Doesburg, gestart met het opstellen van deze wijkagenda. De wijk Beinum was de eerste wijk die aan de slag ging met deze wijkagenda en was daarmee de “pilot” van de (concept) notitie van de gemeente Doesburg met betrekking tot wijkgericht werken. Op 24 maart is het rapport gepresenteerd aan alle betrokken (maatschappelijke) partijen.

Na een jaar is het tijd om de balans op te maken, en ook weer naar de toekomst te kijken en de wijkagenda te herijken.

Lees verder

Wijkbijeenkomst 2012

Zondag 15 April 2012 at 7:46 pm

Ruim een jaar geleden heeft de wijkraad een bijeenkomst gehouden met als doel het opstellen van de eerste "wijkagenda" van de gemeente Doesburg. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden is de wijkagenda geen kalender met data maar meer een lijst met zaken die wijkbewoners graag gerealiseerd willen zien. Kijk hier voor de wijkagenda.

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd, niet alles is gerealiseerd of uitgekomen. We willen graag met de wijkbewoners kort terugblikken, maar vooral ook weer vooruit blikken en de wijkagenda "her-ijken". Ook hebben we JanWillem Klink van jongerencentrum 0313 gevraagd om de activiteiten van 0313 toe te lichten, en dan met name de activiteiten met betrekking tot de Beinum.

We nodigen u dan ook van harte uit op:

Woensdag 25 april vanaf 19.30

De wijkbijeenkomst vindt plaats op openbare dalton basisschool "de Wetelaar"  gevestigd aan de Zanderskamp 95. We gebruiken de ingang aan de zijkant, aan de kant van "de Veste", ook wel kleuteringang genoemd.

Graag ontvangen wij u met een kop koffie en maken we samen met u weer plannen voor de komende tijd.

 

Over

Dit is de weblog van de wijkraad van de Doesburgse wijk Beinum. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij info@wijkraadbeinum.nl. Luchtfoto in de header komt van google maps. De website is gemaakt met Pivot.

Tagwolk

Archieven

Categorieën

Laatste reacties

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\lib.php on line 4727 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in D:\www\wijkraadbeinum.nl\www\pivot\includes\textile\classtextile.php on line 1011 Tonnie Jansen (Omvorming openbaa…): worden we tijdens de werkzaamheden ook op de hoogte gesteld en gehouden?
jelle (Deka Goede Doelen…): Beste D K, Weet ik niet precies, wijkraad doet mee voor iets in de openbare ruimte rondom de deka. De…
D K (Deka Goede Doelen…): Wat zijn de goede doelen?
cindy (Verslag wijkbijee…): wat is er van het punt “mooi en toegankelijk maken van de boomgaard” gedaan. er is nu een hoog stuk g…
Markus (Nationale opschoo…): woont ze gewoon thuis? zo leuk, als ze 40 zijn zitetn ze nog graag bij je op schoot! muzikaal zek…
Den (Beinum weer stukj…): In de supermarkt of all paelcs word ik aangesproken door een oudere dame (waar ik respect voor moet h…

Links

Zoek!

Dinges

XML: RSS Feed
XML: Atom Feed